Skip to main content

BRIMI Gereedschappen is dé groothandel voor al uw gereedschappen en machines, zowel voor professionals als particulieren, met een verkoop via onze gebruiksvriendelijke webshop BRIMI.NL We bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gereedschappen en machines die voldoen aan de eisen van professionals in diverse vakgebieden. Onze webshop maakt het eenvoudig om producten te bekijken, bestellen en te laten bezorgen op de gewenste locatie. Of u nu op zoek bent naar handgereedschappen, elektrisch gereedschap, bouwmachines of industriële apparatuur, Brimi Gereedschappen staat garant voor kwaliteit en gemak, zodat u uw werk efficiënt kunt uitvoeren.

Assortiment: We zijn trots op onze toonaangevende merken zoals Bosch, Makita, DeWalt, Hikoki, Milwaukee, Metabo, Stahlwerk, Kärcher, Gedore, Caterpillar, Powertherm en Hyundai. Deze merken staan allemaal bekend om hun betrouwbaarheid en hun extreme hoge kwaliteit eisen.

Bezorging: Onze webshop maakt het eenvoudig om producten te bestellen en te laten bezorgen. Wij bezorgen altijd hoogstpersoonlijk onze gereedschappen en machines met onze eigen bussen bij u op de gewenste locatie.

Klantenservice: Onze klantenservice is beschikbaar via mail, telefoon en whatsapp om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het nemen van beslissingen over je aankopen.

Onze klantenservice is je graag van dienst op werkdagen van 8:30 tot 16:30.

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email
Typ waar je naar opzoek bent, druk ENTER of ESC om te sluiten