Skip to main content

Retourneren

Wil jij een deel van jouw bestelling retourneren? Wanneer je je nog bevind in de afkoelingsperiode is dit altijd mogelijk.

Afkoelingsperiode

Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht je toch af willen zien van de aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van de complete order. Deze periode gaat in zodra het pakket door jou of namens jou in ontvangst is genomen.

Na het kenbaar maken van de retour, heb je 14 dagen om de aankoop daadwerkelijk te retourneren. Indien de machine niet binnen 14 dagen aan ons is geretourneerd, houden wij het recht om de retour af te keuren.

Let op; het herroepingsrecht is van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen. Indien je als zakelijke klant graag een product wil ruilen binnen ons assortiment, kijken wij graag samen met je naar de mogelijkheden.

 

Retourprocedure

 1. Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een RMA-nummer aan. Bij de aanvraag vind je ook het verzendadres.
 2. Wanneer je een RMA aanvraagt, mag je hierbij de reden vermelden, om onnodige retouren te voorkomen, raden wij aan om dit ten alle tijden door te geven. Het is echter niet verplicht om dit door te geven.
 3. De zending dient zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van de RMA retour verzonden te worden.
 4. Hou er rekening mee dat je een product mag beoordelen zoals in een fysieke winkel. Vacuüm verpakkingen en/of stofdichte verpakkingen mogen bijvoorbeeld niet geopend worden. Een grasmaaier mag wel uitgepakt worden om te bekijken, maar hier mag geen gras mee worden gemaaid.
 5. Indien een product/retourzending gebruikt of beschadigd is, kan BRIMI Gereedschappen een waardevermindering in rekening brengen.
 6. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking. Hierdoor kan er een waardevermindering in rekening worden gebracht.
 7. Verpak de retourartikelen in een doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
 8. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
 9. Op de retourzending dient altijd een RMA-nummer zichtbaar te zijn.
 10. Je draagt zelf risico van de retourzending. Wij adviseren daarom om de zending aangetekend te verzenden. Bewaar ten alle tijden het verzendbewijs, hiermee kan je de zending altijd traceren en kun je bij een eventuele vermissing, de schade claimen bij de vervoerder.
 11. Het aankoopbedrag van de zending wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.
 12. Als de volledige bestelling wordt geretourneerd crediteren wij de originele factuur inclusief de verzendkosten. Het betreft hier niet de kosten voor de retourzending.

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen en bevestigd, wordt het aankoopbedrag zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. Indien je met AfterPay hebt besteld, wordt dit binnen 14 dagen aan hen doorgegeven zodat je geen betalingsherinneringen ontvangt.

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email
Typ waar je naar opzoek bent, druk ENTER of ESC om te sluiten